SZIN Civil Falu 2015 - Pályázati kiírás

  • 2015. 07. 23. 22:52

Pályázati felhívás non-profit szervezetek számára a 2015-ös Szegedi Ifjúsági Napok Civil falujában történő megjelenésre.

A Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek, informális csoportok és a civil társadalommal együttműködő intézmények számára a SZIN fesztiválon történő megjelenésre 2015. augusztus 25-29. között. Pályázatot nyújthatnak be azok a szervezetek (egyesületek, alapítványok), informális csoportok, illetve intézmények, amelyek célcsoportja elsősorban a 13-29 éves korosztály. Olyan tevékenységeket várunk, amelyek a pályázó szervezet bemutatkozásán túl a fesztiválozók aktivitását növelik, a látogatók minél szélesebb körű bevonását igyekeznek elérni. 

Pályázni csak a fesztivál ideje alatt történő teljes idejű megjelenésre lehet, minden nap 12-19 óráig biztosított aktivitásokkal.

A pályázó szervezetek a pályázati adatlapban megfelelően indokolva maximum 2 bérletet és összesen nyolc napijegyet igényelhetnek (a napijegyek napi elosztásáról a nyertes szervezetek maguk dönthetnek). A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy az adatlapban igényelt jegyek számát a pályázati űrlapban leírtak minőségétől függően csökkentse.

A pályázat elbírálása során előnyt jelent, ha a pályázó:

  • magas színvonalú szakmai programot valósít meg
  • Szeged és térsége körzetében fejti ki tevékenységét
  • által biztosított aktivitás és programok újszerűek, innovatívak és a fiatalok aktív részvételét segítik elő
  • a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. korábbi rendezvényei kapcsán már együttműködő partner volt.

A pályázatok benyújtása kizárólag az ITT elérhető online űrlap kitöltésével lehetséges.

https://docs.google.com/forms/...

Benyújtási határidő: 2015. június 19. péntek, 24.00 óra

A határidő lejártát követően a rendszer automatikusan lezár, a pályázat benyújtására nincs lehetőség. A benyújtott pályázatot háromtagú, független bíráló bizottság értékeli. A döntésről e-mailben értesítünk minden pályázót 2015. június 30-ig.

A pályázattal és általában a Civil Faluval kapcsolatos információk a www.civilfalu.hu honlapon jelennek meg folyamatosan.

A nyertes pályázókkal a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. megállapodást köt, amelyben rögzítésre kerülnek a fesztiválon történő részvétellel, a technikai feltételek biztosításával, a munkamegosztással és a tevékenységekkel kapcsolatos feltételek.

A nyertes pályázók vállalják 5 000 Ft regisztrációs díj befizetését, amelyért cserébe áram szolgáltatást, 1 db. sörasztalt, 2 db. sörpadot, honlapon és műsorfüzetben történő megjelenés biztosítását, illetve a megítélt jegyeket kapják.

További információk Takács Évától kaphatók a takacseva@ihrk.hu címen vagy a +36-30-678-3417-es telefonszámon.