SZIN 2014

Kedves Fesztiválozó!

Szeretettel várunk a fesztivál ideje alatt minden nap 10-18 óráig a Szegedi Ifjúsági Ház koordinálásban megvalósuló, eddigi legnagyobb Civil Faluba a SZIN történetében!
 
A 2011-es SZIN Civil Utca bebizonyította, hogy a fesztivál nem csak a koncertekről szól. A társadalmi szerepvállalás iránt elkötelezett szervezeteket és önkéntes csoportokat a visszatérő SZIN-lakók már ismerősként üdvözölhetik. A folyamatosan növekvő érdeklődés azóta egyre több szervezetet ösztönzött a részvételre, így idén közel 80 standon kerül sor a nonprofit szféra képviselőinek interaktív bemutatkozására. A Civil Falu kiterjedése megegyezik az előző 3 évben elfoglalt terület méretével, a megvalósításában pedig több mint 500 ember fog részt venni.
 
Mit kínálunk? 
Az interaktív bemutatkozó standokon túl akadályparkkal, látványstúdióval, élőkönyvtárral, parktájfutó versennyel, kreatív kuckóval, lelki betérővel, színi tanodával, interaktív médiaműhellyel, ökotársassal, reggeli tornával, polókészítéssel és rengeteg érdekes, kreatív tevékenységgel várnak Téged a civilek.