Pályázat - 2014

 • 2022. 06. 23. 21:22


SZIN Civil Falu 2014.
Pályázati felhívás non-profit szervezetek számára 
a 2014-es Szegedi Ifjúsági Napok Civil falujában történő megjelenésre


A Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő intézmények számára a SZIN fesztiválon történő megjelenésre 2014. augusztus 27-30. között.

Pályázatot nyújthatnak be azok a legalább egy éve működő szervezetek (egyesületek, alapítványok), illetve intézmények, amelyek célcsoportja elsősorban a 13-29 éves korosztály.
Olyan projekteket várunk, amelyek a Pályázó szervezet bemutatkozásán túl a fesztiválozók aktivitását növeli, a látogatók minél szélesebb körű bevonását igyekszik elérni.

Pályázni csak teljes idejű megjelenésre lehet, a fesztivál ideje alatt, minden nap délelőtt 10-től este 18 óráig biztosított aktivitásokkal.

A pályázat kiírója fenntartja azt a jogot, hogy a megjelenők számát maximalizálja a területi korlátok miatt.

 • A pályázat elbírálása során előnyben részesülnek azok a szervezetek, amelyek magas színvonalú szakmai programot bonyolítanak le. 
 • Előnyt jelent az elbírálásnál, ha a pályázó programja kapcsolódik az alábbi témakörök valamelyikéhez:
  • Ifjúsági munka, ifjúságügy
  • Esélyegyenlőség
  • „Zöld” gondolkodás, természet- és környezetvédelem
  • Kultúra
 • Előnyt jelent, ha a pályázó szervezet által biztosított aktivitás és programok újszerűek, innovatívak, a fiatalok aktív részvételét segítik elő.
 • Előnyt jelent továbbá, ha a pályázó szervezet a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. korábbi rendezvényei kapcsán már együttműködő partnere volt.

A pályázatok benyújtása kizárólag nyomatott formában, a csatolt pályázati adatlap kitöltésével lehetséges, postára adásának határideje: 2014. június 20. péntek

Postacím: Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft., 6706 Szeged, Pf.: 5. 
A borítékra kérjük ráírni: „SZIN civil falu 2014.”

A döntésről e-mailben értesítünk minden pályázót 2014. június 30-ig.

A nyertes pályázókkal a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. megállapodást köt, melyben rögzítésre kerülnek a fesztiválon történő részvétellel, a technikai feltételek biztosításával, a munkamegosztással és a tevékenységekkel kapcsolatos feltételek.

Kapcsolattartó: Takács Éva
E-mail: takacseva@ihrk.hu
Telefon:  +36-30-678-3417

A Civil Pályázati adatlap letölthető itt.