Képzerdő Intelligens Játszóház

Képzerdő

A szervezet alap célkitűzése egy olyan játszóház létrehozása volt, amely eltér a megszokottaktól. A megvalósítók, foglalkozás vezetők a programokkal, foglalkozásokkal a személyes kapcsolatokra épülő közösségi tevékenységeket szeretnék fejleszteni, erősíteni, fokozott figyelmet szánva a mentálhigiénére.

A játszóházunkban, a Képzerdőben arra törekszünk, hogy új utakat ismertessünk meg a fiatalokkal a szabadidő hasznos és élvezetes eltöltésére.

Szeretnénk, ha megismerkednének az általunk képviselt szemlélet móddal. A játékosság és a képzelet van a középpontban. Asztali társasjátékokkal, kézműves, alkotói energiákat megmozgató foglalkozásokkal készülünk a Civil Faluba.

12 órától folyamatosan egészen 7 óráig a fesztiválozók kipróbálhatják asztali társasjátékainkat, mensa díjas játékaink külön kihívást nyújtanak minden korosztály számára.

Emellett napi előre meghatározott időtartamokban henna festés programon lehet részt venni.  Minden nap lehetőséget biztosítunk egy-egy kézműves termèk elkészítésére, egy-egy alkotó technika megismerésére, ehhez van szükségünk a napi karszalagokra, hogy szakképzett foglalkozás vezetőket hívhassunk.

Tervezett foglalkozások: textilfilccel ruha dekorálás - a ruhát a résztvevő biztosítja -, kulcstartó, kitűző készítés, hennázás, grafittal alkotás, festés

Sátrunk árnyékában polifoam matracokon, babzsákokon lehet játszani. A stand vizuális csalogató eleme a kézműves kollégánk által varrt dekorációs kiegészítők.

Szervezet típus: