MÁTRIX Közhasznú Alapítvány

Alapítványunk 2003 óta közhasznú szervezetként kulturális, szociális, egészségügyi, szabadidős céllal programokat szervez, rendezvények sikeres megvalósításában tevékenykedik. Jótékonysági - segítő programjaink része az élményteremtés, a szemléletformálás, melyre ideális helyszín a Civil Falu.

Mátrix Pihenő Pont

Mit várunk a Civil Faluban való jelenléttől?

  • alapítványunk élményprogramjai a Civil Falu résztvevőinek új szemlélet és ismeretek megszerzését biztosítják, mely révén társadalmi érték képződik,
  • alapítványunk széleskörű programjait a Civil Falu látogatói megismerhetik, közülük önkéntesek - segítők jelentkezésére számítunk,
  • alapítványunk programjainak ismertsége és népszerűsége nő,
  • a Civil Falu látogatói körében a programunk révén az egyének közötti jobb légkör és közösségi élmény fokozódik.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány szegedi központú. Annó a SZIN az értékteremtés és a közösségi élményteremtés szükségessége miatt indult be, alapítványunk koncepciója a társadalmi - kulturális tevékenységével is hasonló.


Mátrix Pihenő Pont
Óránként 10-20 perces rövid, de hatásos meditációba kapcsolódhatnak be a fesztivál vendégei. Alapítványunk tapasztalata az, hogy fesztiválok civil részlegein előszeretettel folytatnak a vendégként résztvevő fiatalok fizikai és lelki jellegű pihentető játékokat - gyakorlatokat. A programrészt a sátor részünkbe és az előtte lévő 10-20 m2-es területen valósítjuk meg. A programhoz az ülő alkalmatosságként szolgáló szőnyegeket, plédeket alapítványunk biztosítja.

Játék és foglalkozások
Szerencsekerék, totó, csillámtetkó, hajfonás a nyitvatartási idő alatt az alapítvány standjánál ingyenesen igénybe vehető.

Ajándékok a résztvevőknek
A programhelyszínen résztvevő fesztivál látogatók kitűzőt, cukorkát, egyéb ajándékot kapnak.