Képzerdő - Játszóház Szociális Szövetkezet

Képzerdő

A Képzerdő, Szeged első intelligens játszóháza. Délutáni alkotó és drámás foglalkozásaink mellett számos asztali társasjátékot lehet kipróbálni, illetve kölcsönözni tőlünk.

GameRoomunk Ps4 Pro konzolokkal, virtuális (VR) szemüveggel és szimulátor székkel felszerelt. Itt mindenki megtalálja a magának való szórakozást, legyen az egyéni vagy kooperatív játék. Szülinapi zsúrok, nyári táborok, privát rendezvények szervezésével is foglalkozunk! Várjuk az érdeklődőket egész évben Szeged belvárosában!

Képzerdő - GameRoom

A szervezet alap célkitűzése egy olyan játszóház létrehozása volt, amely eltér a megszokottaktól. A megvalósítók, vezetők a programokkal, foglalkozásokkal a személyes kapcsolatokra épülő közösségi tevékenységeket szeretnék fejleszteni.

A játszóházunkban, a Képzerdőben és GameRoom-unkban arra törekszünk, hogy új utakat ismertessünk meg a fiatalokkal a szabadidő hasznos és élvezetes eltöltésére.
Szeretnénk, ha megismerkednének az általunk képviselt szemlélet móddal.

Asztali társasjátékokkal, drámapedagógiai, kézműves, alkotói energiákat megmozgató foglalkozásokkal, videojátékokkal készülünk a Civil Faluba. Modern világunkban a technikai eszközök használata elkerülhetetlen, fontosnak tartjuk,hogy ezt a a fiatalok helyén tudják kezelni.

A Szegedi Ifjúsági Napok - szemléletében - az előző év tapasztalatai alapján kiváló hely arra, hogy ezt a szemléletmódot közvetítsük.


Az a tény, hogy a SZIN megrendezésre kerül 50 éve nem bizonyít mást, mint hogy a minőségi szórakozásra igény van, hogy az emberek kitűntetik figyelmükkel az értéket képviselő programokat, fesztiválokat. Úgy gondoljuk, hogy ez alapja a mi működésünknek is: a minőségi szabadidő eltöltés. Szeretnénk az Y generáció fiataljait az általuk kedvelt technológiai eszközökkel bevonni és ezen keresztül átadni, azt az élményt, amit maga a játék, a közösség tud adni és azt a szemléletet, hogy a játék sokféle lehet és nincs korhatára, nincs helyhez kötve.


12-19 óráig kipróbálhatják asztali társasjátékainkat 0-99 éves korig.

Szintèn egész napra nyújt kikapcsolódást egy PS4 konzol válogatott társas videojátékokkal.

Minden nap lehetőséget biztosítunk egy-egy kézműves termèk elkészítésére.

Emellett igèny szerinti turnusokban 45 perces drámajátèk foglalkozásokra lehet majd feliratkozni. (Szabályjátèksorozaton keresztül bontjuk ki az álmok világát.)

Sátrunkban polifoam matracokon, babzsákokon lehet játszani és pihenni. A stand vizuális elemei mèg festett vásznak és varrt dekorációs kiegészítők. Dráma foglalkozásainkat pedig a fesztivál kevésbé forgalmas szabad területein tervezzük megtartani.