Fatima Ház Alapítvány

Fatima Ház

Célunk hogy a nagycsaládokban élő és hátrányos helyzetű gyerekekkel megosszuk az önfeledt boldog játszás örömét. Segítsünk a fiataloknak rátalálni saját útjukra. Önbizalmat és lelkesedést adunk életcéljuk kitűzéséhez. Kulturális, ismeretterjesztő, játékos és kézműves programokat szervezünk. Európai Uniós projekteken keresztül képezzük a fiatalokat. Továbbá segítjük az embereket és a családokat, hogy emberhez méltón élhessenek. Képviseljük az fiatalok érdekeit, az ő jövőjük a mi jövőnk is.

"Haladás" szórakoztató brigád

Célunk: Hogy a fiatalok, az elektronikus világban, kütyük nélkül töltsék el az időt. Próbálják ki magukat a régi idők kézműves munkáiban. Éljék bele magukat a régi idők fesztiváljaiba. Ennek érdekében már júliusban elkezdjük hirdetni, a SZIN- Civil falut, sok SZIN-ező fiatalt szeretnénk a sátrunkhoz vonzani, hogy jó hangulatban vidáman szórakozzanak.


A sátrunk falára régi fesztiválok képeit rakjuk, felidézve a hangulatukat. Retró ruhákba öltözünk, igyekszünk minden nap más évtized ruházatát felvenni ( 60-as, 70-es, 80-as, 90-es 2000-es) Viszünk ki egy mini turkálót amiből a fiatalok régi holmikat válogathatnak, és összeállíthatják azokat az öltözékeket, amiben a régi fiatalok a fesztiválokon buliztak. Vicces kérdőívben az elmúlt 50 év ifjúsági mozgalmairól, programjairól kérdezünk.


Játékos kérdőív az elmúlt 50-év ifjúsági mozgalmairól. – megfejtőknek ajándék plüss figura (zsákbamacska). Retró partiruhaválogatás, beöltözéssel. Kézműves: fonalkép készítés, horgoló suli. Az elkészített dolgokat mindenki haza viheti.
Bónusz ajándék egy régi dal eléneklésért. 

Gyufaskatulya pöckölő verseny

Snóbli verseny

Marokkó játék