Képzerdő - Játszóház Szociális Szövetkezet

Képzerdő

A Képzerdő Szeged első intelligens játszóháza,ahol a szabadidő hasznos és élvezetes eltöltésére van lehetősége minden korosztálynak.
A dráma,kézműves,amerikai angol és alkotó foglalkozásaink mellett asztali társasjátékokat lehet kipróbálni,kölcsönözni tőlünk.
Különlegességünk a Ps4 Pro konzolokkal, VR szemüvegekkel és szimulátor székkel felszerelt Tech szobánk.
Szülinapi zsúrok,nyári táborok,privát rendezvények szervezésével is foglalkozunk.
Várunk titeket Szeged belvárosában!

Képzerdő Játszóudvar

A szervezet alap célkitűzése egy olyan játszóház létrehozása volt, amely eltér a megszokottól. A programokkal, a személyes kapcsolatokra épülő közösségi tevékenységeket szeretnénk fejleszteni, fokozott figyelmet szánva a mentálhigiéniére.
A játszóházunkban, a Képzerdőben arra törekszünk, hogy új utakat ismertessünk meg a fiatalokkal a szabadidő hasznos és élvezetes eltöltésére.
A játékosság és a képzelet van a középpontban. Asztali társasjátékokkal, drámapedagógiai, kézműves, alkotói energiákat megmozgató foglalkozásokkal, tevékenységekkel, videojátékokkal készülünk a Civil Faluba. Ez az esszenciája annak, amit nálunk egész évben igénybe lehet venni a Képzerdőben.
A SZIN Civil Falu- szemléletében - kiváló hely arra, hogy megismertethessük a helyi fiatalsággal tevékenységünket. Szeretnénk kedvezményt biztosítani, azoknak a fesztiválozóknak, akik a SZIN bérletüket bemutatják az eseményt követő hónapban.

12-19 óráig kipróbálhatják asztali társasjátékainkat 0-99 éves korig.

Sátrunk árnyékában polifoam matracokon, babzsákokon megpihentethetitek fáradt tagjaitokat és megdolgoztathatjátok elméteket, fantáziátokat!
Naponta 12-19 óráig lehetőséget biztosítunk egy-egy kézműves termék elkészítésére emellett kipróbálhatjátok asztali társasjátékainkat 0-145 éves korig.
Szintén a kikapcsolódás jegyében vár titeket egy PS4 konzol válogatott társas videojátékokkal.
Standunknál feliratkozhattok a naponta több turnusban indított drámajáték foglalkozásainkra. Várunk titeket!

Szintén egész napra nyújt kikapcsolódást egy PS4 konzol válogatott társas videojátékokkal.
Minden nap lehetőséget biztosítunk egy-egy kézműves termék elkészítésére.(Tervezett foglalkozások: textilfilccel ruha dekorálás - a ruhát a résztvevő biztosítja -, kulcstartó, kitűző készítés, hennázás, grafit rajz, vízfesték,tempera,papírvirág készítés stb…)
Emellett igény szerinti turnusokban 45 perces drámajáték foglalkozásokra lehet majd feliratkozni. (Szabályjátéksorozaton keresztül bontjuk ki az álmok világát.)
Sátrunkban polifoam matracokon, babzsákokon lehet játszani. A stand vizuális elemei még a kézműves kollégánk által varrt dekorációs kiegészítők. Dráma foglalkozásainkat pedig a fesztivál kevésbé forgalmas szabad területein tervezzük megtartani.