Fiatal Alkotók Támogatásáért Egyesület

For Art Egyesület

Olyan tehetséges fiatalok támogatása (kiadványok kiadása, könyvkiadás, kiállítás, rendezvény, program szervezése), akik művészi, irodalmi, sport, tudomány területen kiemelkedő tehetséggel rendelkeznek. Fontos az elesettek iránti szolidaritás, a szabadság, a türelem és a nyitottság szellemében a fiatalok pénzügyi, gazdasági felvilágosítása előadásokon, tréningeken, kiadványokon és könyveken keresztül.

SZINes könyv

Programjainkkal elsősorban Egyesületünk tevékenységét szeretnénk bemutatni ügyelve arra, hogy színvonalasak, innovatívak, a célközönség számára tanulságosak és nem utolsó sorban érdekesek legyenek. Mivel tehetséges fiatalokat támogatunk, elsősorban írókat, költőket így programjainkkal betekintést szeretnénk nyújtani, hogy a tehetség gondozáson túl, hogyan folyik a támogatás technikai része. Természetesen gondolunk azokra is, akiknek más az érdeklődési köre, így próbáltuk több téma köré építeni programunkat.

Programjainkkal elsősorban Egyesületünk tevékenységét szeretnénk bemutatni ügyelve arra, hogy színvonalasak, innovatívak, a célközönség számára tanulságosak és nem utolsó sorban érdekesek legyenek. Mivel tehetséges fiatalokat támogatunk, elsősorban írókat, költőket így programjainkkal betekintést szeretnénk nyújtani, hogy a tehetség gondozáson túl, hogyan folyik a támogatás technikai része. 

Minden fesztiválozónak, aki meglátogatja Egyesületünk standját és aktívan részt vesz programjainkon egy kis ajándékkal kedveskedünk.

1. Csináld magad - könyvkötés Az érdeklődők megismerkedhetnek a könyvkötészettel. Megtanítjuk őket hogyan készíthetik el saját emlékkönyvüket..

2. A Szuperhősök köztünk élnek. Játékos vetélkedővel nyerhetik el a fesztiválozók a „SZIN Szuperhőse” címet.
3. Párosan szép az élet Keresd a párokat. Párkereső játék melyben kártyákat kell párosítani különböző témákban: művészet, sport, film, mese, egészséges életmód stb
4. SZINezz! Kifestő, foglalkoztató feladatok. Gondoltunk az óvodás korosztályra is, amíg a szülők részt vesznek a programjainkon, addig a kisebbek is szórakozhatnak.
5. ÍKÚ FÁJTER - Tesztek IQ, EQ, pályaválasztási, stb
6. A CSILLAGOK megmondják. Horoszkóp, napi bölcsesség…