Új Nemzedék Szegedi Közösségi Tér

Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft.

Az Új Nemzedék Szegedi Közösségi tere egy rendkívül színes és multifunkcionális tér a város központjában, amely mindenki számára teret biztosít. Programjaink elsősorban 12-25 év közötti fiataloknak szólnak, de az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Rendelkezésedre állunk, ha kell egy hely, ahol megvalósíthatod az ötleteidet, segítségre van szükséged vagy csak beszélgetni szeretnél. Klubjaink színes programlehetőségeket kínálnak nektek, nálunk mindenki találhat érdekes szabadidős tevékenységet!

Új Nemzedék Közösségi Placc

A Civil Faluban a célunk, hogy a olyan programokat kínáljunk az érdeklődőknek, amivel a hétköznapokban nem, vagy csak ritkán találkoznak. Célunk továbbá, hogy az egészséges életmódon belül a lelki egészségre, a közösségi erő fontosságára hívjuk fel a figyelmet! Ezeket közös alkotással, egymás segítésén alapuló játékokkal kívánjuk elérni.

Az Új Nemzedék Szegedi Közösségi tér is minden vár Téged 12-18 óra között a Civil Faluban!

Megnézheted, hogy meddig bírsz eljutni a slackline-on! Kipróbálhatod ügyességedet a vízi nudlijainkkal és részesévé válhatsz közös alkotásunknak is!
Ha megfáradtál a SZIN kavalkádjában, megpihenhetsz a relax sarkunkban is!
Várunk téged szeretettel!

3 állandó aktivitással készülünk:

Sport témájú aktivitásaink: slackline, vízi nudlival csapatépítő játékok (toronyépítés, alakzatalkotás, nudli tollas), zsákban ugrás, vízpong

Tervezünk még egy pihenő sarkot is, a babzsákjainkkal, ide szeretnénk kitenni a társasjátékainkat!

Közösség alkotásunk: Festékes lufit darts nyíllal kilőve OSB lapra, a lapra előtte felragasztjuk az Új Nemzedék logóját vastag celluxal, egy állandó dekorelem lesz így a végén, amit a közösségi térbe szánunk!

A sátor elé strandzászlót tervezünk, valamint monilokat!